How it works

Cine suntem?

Suntem doi tineri entuziasti, ce oferim solutii  distractive. Cui? Tuturor companiilor ce organizeaza evenimente, targuri, expozitii, team-buildinguri, workshopuri si nu numai.?

De ce noi? Pentru ca….

        Exigenta si asteptarile clientilor nostri sunt sursele noastre de energie!

Rentgames.ro creste nivelul de distractie !

Acoperim nevoile fiecarui client prin oferte personalizate.

       Ne perfectionam permanent prin elemente noi si inovative.

Cum?

Impreuna putem contura cele mai distractive evenimente. Va punem la dispozitie sub forma de inchiriere echipamentele necesare. Toate echipamentele sunt insotite de toate accesoriile necesare.

Ce anume iti putem oferi?

      Xbox Kinect la care poti juca o gama larga de jocuri. Indiferent de alegere: un joc static sau unul activ, iti poti consuma energia aproape la fel de bine ca o ora la sala.

Playstation care vine insotit de diverse  accesorii: controlere, scaun racing cu volan, chitara si tobe. Va punem la dispozitie o gama larga de jocuri pentru PS3 si nu numai : Fifa, Need for speed, Guitar hero, World of tanks, Assassin’s Creed, Mortal Kombat, GTA si altele. 

Wii sports, un joc care iti consuma toata energia. Este jocul care scoate la suprafata spiritul competitiv al fiecaruia dintre noi.

Mese de joc :  Fussball si Air hockey

Board Games, pentru momentele in echipa. Puteti alege dintr-o gama vasta de jocuri de societate. Va putem oferi: Catan, Saboteur, Activity, Ticket to ride, Monopoly, Tintar, Dixit, Poker si nu numai. 

Putem extinde gama de echipamente si accesorii, prin parteneriatele pe care le avem cu companii din domeniu.

Spune-ne ce nevoi ai si noi facem tot posibilul sa iti indeplinim dorintele. Speram ca dumneavoastra sa fiti cel care ne lanseaza urmatoarea provocare. Va garantam ca noi vom fi cei ce vor satisface si cele mai mari asteptari!

Joaca este muncă pe care te bucuri să o faci si esti platit cu momente de fericire.”

Similar Articles

Masa de air hockey
Galerie
Portfoliul de clienti   PRO TV     Fundatia Francu Pentru Progres si Educatie     KLG EUROPE LOGISTICS   Foodwise Marketing   Profestmedia       Kamrad Godmother Phoenicia
Xbox cu Kinect Sensor
Catan
Nintendo Wii
Playstation si accesorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *