Xbox cu Kinect Sensor

 Consola Xbox 360 + Kinect Sensor

            Fata de versiunile anterioare, noul Xbox 360 are un design imbunatatit si dispune de tehnologia wi-fi incorporata. Xbox 360 este una din solutiile de gaming ce ofera jucatorilor o experienta completa si distractiva. Rentgames ofera in acest pachet si tehnologia de control Microsoft Kinect.

xbox

       Designul futurist si aspectul lucios al carcasei negre cu finisaje de inalta calitate, subliniaza faptul ca Xbox 360 arate precum performeaza si anume, excelent. Consola beneficiaza de wi-fi integrat, cu ajutorul careia jucatorii se pot conecta foarte usor la reteaua Xbox Live. In acest mod, ofera posibilitatea interconectarii jucatorilor din intreaga lume, facand posibila eliminarea barierii privind distanta dintre jucatori.

         Dincolo de toate aceste calitati, noua varianta de Xbox este mult mai silentioasa, astfel incat jucatorii se vor putea juca jocurile preferate si se pot uita la filme in acelasi timp, fara ca sunetele sa il deranjeze pe el sau alte persoane aflate in apropiere.

        Consola va fi livrata impreuna cu controllerul Xbox 360 tip wireless, de culoare neagra. Controllerul are semnal pe o distanta de pana la 10 metri de consola.  Este alimentat cu baterii de tipul AA, ce ofera o autonomie de peste 30 de ore de joc pana la inlocuirea acestora.

Pachetul vine impreuna cu noua tehnologie Microsoft Kinect Sensor. 

          Xbox 360 impreuna cu tehnologia Kinect Sensor, redefineste notiune de gaming si interactiunea dintre jucator si consola, aducand un plus in experimentarea unor senzatii mult mai realiste. Microsoft Kinect Sensor este o tehnologie nou aparuta,  ce permite jucatorilor controlarea personajelor prin miscari ale corpului in fata monitorului, fara a fi nevoie de apasarea unor butoane. Acest lucru este posibil datorita unei camere video ce contine tehnologii avansate ce analizeaza pozitia corpului de aproximativ 30 de ori pe secunda, transferand aceste miscari in joc.

        Au fost deja lansate o serie vasta de jocuri, urmand ca noi jocuri sa apara. Rentgames inchiriaza aceste echipamente pentru a oferi clientilor sai posibilitatea de a se bucura de ore intregi de distractie si miscare.

Similar Articles

Masa de air hockey
Xbox cu Kinect Sensor
Portfoliul de clienti   PRO TV     Fundatia Francu Pentru Progres si Educatie     KLG EUROPE LOGISTICS   Foodwise Marketing   Profestmedia       Kamrad Godmother Phoenicia
Playstation si accesorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *