Playstation si accesorii

 • Consola PlayStation  

            In afara de posibilitatea de a juca o multime de jocuri lansate exclusiv pentru PS 3, consola Playstation poate fi folosita la diverse alte activitati. Poate fi cu usurinta folosita pentru a  a viziona filme, asculta muzica, stoca fotografii, naviga pe net si multe alte activitati. Mai multe decat atat, consola PlayStation ofera si optiunea de a o folosi pe post de Blu-Ray player, ceea ce va ofera acces la tehnologia cea mai performanta din domeniul vizionarii de filme.

 • Scaunul de gaming Playseat Evolution Alcantara

          Playseat Evolution Alcantara vine cu o multime de modificari fata de alte variante anterioare, cu scopul de a oferi un confort mai mare de conducere. Jucatorii care l-au testat pana acum, afirma ca acest scaun de gaming este solutia potrivita pentru cei ce isi doresc o experienta cat mai aproape de realitate, dar in acelasi timp si mai mult confort.

          Una din principalele modificari ale acestui scaun autentic, cu finisaje de exceptie este faptul ca este construit din otel armat cu scopul de a elimina schimbarea excesiva a directiei. Scaunul este imbracat in Alcantara de culoare neagra, unul dintre cele mai rezistente materiale.

          De asemenea, permite ajustarea in trei puncte pentru a putea fi folosit de o varietate mare de jucatori, tinand cont de greutatea si inaltimea fiecaruia. Chiar si cei mai tineri piloti, vor putea sa isi personalizeze cockpit-ul astfel incat sa aiba partea de conditii ideale pentru condus.

Scaun gaming PLAYSEAT Evolution Alcantra

Caracteristici scaun de curse

 • Scaun reglabil
 • Construit din otel
 • Imbracat in Alcantara, de culoare neagra
 • Compatibil cu PC, Xbox si Xbox 360, PS2 & PS3, Wii
 • Inaltime recomandata pentru pilot: 120 cm (minim), 220 cm (maxim)
 • Greutate recomandata pentru pilot: 20 kg (minim), 122 kg (maxim)

Playseat Evolution Alcantara ofera simulatoarelor auto un plus de stabilitate.

 • Volan THRUSTMASTER T150 Force Feedback
volan
 •  Guitar Hero Logitech Wireless Drum Controller

Controllerul wireless de toba Logitech dispune de trei capete cu tambur ajustabile si doua paduri. Fiecare componenta poate fi reglata astfel incat sa se potriveasca stilului fiecarui jucator, ajutandu-l sa cante rapid. Aceasta noua varianta a controllerului de tobe dispune de capete de tambur receptive, ce rasuna ca la un concert adevarat,  ajutand jucatorii sa tina ritmul muzicii, fara a distrage atentia de la muzica. Capetele de tambur sunt concepute in asa fel incat sa maximizeze functiile noilor jocuri Guitar Hero.

Logitech a introdus pentru acest controller wireless un design aparte pentru margini, incercand astfel sa evite lovirea accidentala care sa duca la pierderea punctajului. Prin aceasta imbunatatire controllerul wireless ofera jucatorilor o varianta de dozare a efortului, dandu-le sansa sa isi pastreze fortele pentru joc.  Pedalele reglabile sunt confectionate pe o parte a acestora din otel, pentru a putea sa reziste unor sesiuni de joc energice si lungi.

Controllerul Guitar hero se alimenteaza cu energie de la doua baterii de tip AA, ce au o autonomie de aproximativ 50 de ore, fiind conceput sa ofere jucatorilor experienta unui concert la care se adauga si cateva bis-uri.

Controllerul wireless Logitech se instaleaza si se pliaza in cateva secunde. In cateva minute dupa deschiderea cutiei, jucatorii se pun pe cantat. La incheierea spectacolului, sistemul poate fi pliat foarte usor si depozitat.

tobe
 •      Guitar Hero+Reciver USB Red Octane
chitara

Similar Articles

Masa de air hockey
Xbox cu Kinect Sensor
Galerie
Catan
Portfoliul de clienti   PRO TV     Fundatia Francu Pentru Progres si Educatie     KLG EUROPE LOGISTICS   Foodwise Marketing   Profestmedia       Kamrad Godmother Phoenicia
Masa de fussball
How it works
Nintendo Wii
Playstation si accesorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *