Catan

catan

In anul 1995 a aparut un joc – “Colonistii din Catan”!

La inceput a fost doar un pont secret care circula printre impatimiti. Acum insa zeci de milioane de oameni din intreaga lume, tineri si varstnici, se delecteaza cu acest joc. Lansat initial in Germania, in scurt timp a devenit cunoscut in intreaga Europa, precum si in America. Ajungand chiar pana in Japonia si China, CATAN a devenit intre timp un concept.

 

Acum si in Romania, acest joc clasic este disponibil in ultima sa varianta imbunatatita, aparuta la aniversarea a 10 ani de CATAN incununati de succes. Figurinele sunt concepute intr-un mod fascinant de realist de Klaus Teuber, inventatorul jocului, iar toate celelalte elemente componente beneficiaza de un design complet nou. Pur si simplu mai multa atractie si mai multa placere de joc!

Sistemul genial de joc a ramas, bineinteles, neschimbat : Marinari neinfricati au debarcat pe tarmul unei insule – care va fi numita Catan. Femei si barbati apartinand unor popoare diferite intemeiaza primele asezari. Sunt descoperite resurse, se construiesc drumuri, iar asezarile se dezvolta devenind orase.

Deveniti stapanul insulei Catan!

Pe insula Catan se practica indeosebi schimbul in natura. Uneori argila se gaseste din abundenta, alteori fierul. Si astfel, se da fier pentru lana, argila pentru lemn, in functie de necesitatile actuale. Averile Dvs. sporesc, infuenta Dvs. creste. Izbucneste lupta pentru suprematie pe insula Catan. Acceptati provocarea: deveniti stapanul insulei Catan!

Coordonate joc:

– Un joc de Klaus Teuber

– Pentru 3-4 jucatori

– Incepand de la 10 ani

– Dureaza aprox. 75 minute

Componente:

– 19 piese hexagonale

– 6 piese cu apa

– 9 porturi

– 20 asezari din plastic

– 16 orase din plastic

– 60 drumuri din plastic

– 120 carti de joc

– 2 carti bonus

– 18 jetoane cu numere

– 2 zaruri de joc

– 1 hot din plstic

– 1 pliant cu reguli in limba romana

– 1 almanah ce explica pe larg jocul.

Similar Articles

Portfoliul de clienti   PRO TV     Fundatia Francu Pentru Progres si Educatie     KLG EUROPE LOGISTICS   Foodwise Marketing   Profestmedia       Kamrad Godmother Phoenicia
Masa de air hockey
Nintendo Wii
Masa de fussball
Catan
Playstation si accesorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *