Masa de fussball

Daca vrei sa joci fusball, sunt cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi.Un prim lucru de care trebuie sa tineti cont cand alegeti acest echipament, este numarul de persoane care ar fi dornice sa joace. Faceti o estimare in acest sens. Trebuie sa tineti cont ca acest joc poate fi jucat in cel putin 2 jucatori sau in 2 echipe de maxim 2 persoane. Daca aveti mai multi doritori, RentGames.ro poate sa va puna la dispozitie un numar mai mare de mese de fussball. 

Caracteristici masa de fusball

  • Lungime 140 cm
  • Latime 75 cm
  • Inaltime 86 cm
  • Cerinta spatiu necesar 300 cm x 200 cm

 

            O masa de fussball contine 8 randuri de jucatori. Figurinele, ce sunt folosite pe post de jucatori sunt din fibra de carbon. Fiecare rand de jucatori este montat pe bare metalice orizontale. Fiecare echipa de 1 sau 2 jucatori umani controleaza 4 randuri de jucatori.

MASA FUS

Pentru a incepe jocul, una dintre echipe trebuie sa serveasca. Mingea este servita fie printr-o gaura de la marginea mesei, sau pur și simplu plasata manual la picioarele unei figuri în centrul mesei. Latura mesei de fussball de unde se va incepe servirea va fi decisa prin tragere la sorti. Pentru a lovi cu piciorul mingea in poarta adversa, jucatorii umani trebuie sa foloseasca fotbalistii montati pe bare rotative. Se spune ca persoanele cu mai multa experienta in fussball, au atins chiar si viteze de 56 km/h in mutarea bilelor.

             Castigatorul este determinat atunci cand unul din scorurile echipei depaseste un numar predefinit de goluri. De obicei, se alege un numar de zece goluri pe competie. Insa, fiecare jucator este liber sa creeze propriile reguli in acest sens. Masa de fussball are pe fiecare laterala casute numerotate de la 1 la 10, cu ajutorul carora se va tine scorul.

           Bucurati-va de un altfel de fotbal, fara accidentari, fara foarte mult efort.

Similar Articles

Playstation si accesorii
Xbox cu Kinect Sensor
Galerie
Masa de air hockey
Catan
Nintendo Wii
How it works
Portfoliul de clienti   PRO TV     Fundatia Francu Pentru Progres si Educatie     KLG EUROPE LOGISTICS   Foodwise Marketing   Profestmedia       Kamrad Godmother Phoenicia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *